Salgs- og leveringsbetingelserFORSENDELSE
Al forsendelse sker for købers regning og risiko. Ved levering beregnes et gebyr efter skøn / aftale. Ved transportskader skal reklamationer altid ske direkte til transportøren.

REKLAMATIONER
Evt. reklamationer skal ske senest 8 dage efter modtagelse af varen.

GARANTI
For leverede varer garanteres i samme udstrækning, som leverandør fabrikkerne garanterer. Ordre modtages kun på grundlag af denne garanti, og i intet tilfælde, refunderes udgifter af sekundær art, f.eks. til montage, lakering, driftstab m.m. Varer som indsendes for ombytning eller reparation, skal fremsendes franko, og vil blive returneret franko, såfremt iøvrigt eventuelle fejl eller mangler ikke skyldes fejlbetjening eller misligeholdelse. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle følgepåvirkninger, såvel som ethvert produktansvar henvises til pågældende leverandør eller fabrikant.

RETURVARER
Varer tages kun fragtfrit retur og med forudgående aftale, samt oplysning om fakturanummer og leveringsdato. Kun varer i fuldgod stand, og i original embalage, vil blive krediteret men mod et gebyr på 10% dog minimum 100,- kr.

PRISER
Alle priser er i D.kr. og er excl. moms. Evt. afgivne tilbud er højest gældende i 3 mdr. fra tilbudsdato. Vi forbeholder os ret til prisændringer uden forudgående varsel.

GEBYR
På alle ordre under 500,00 kr. excl. moms beregnes et ekspeditionsgebyr på 50,00 kr. excl. moms. På forsendelser til udlandet, EU lande, på under kr. 2500,00 excl. moms, beregnes et gebyr på kr. 100,00 excl. moms. På forsendelser til udlandet, ikke EU lande, på under kr. 4000,00 excl. moms, beregnes et gebyr på kr. 350,00 excl. moms. På alle ordrer, som skal sendes, tillægges et emballerings gebyr på 2% af faktura beløbet.

BETALING
Hvor ingen konto er oprettet og godkendt er betaling kontant eller efterkrav, men der ydes 2,5% kontantrabat. Hvor konto er opretter er kredittiden 30 dage eller efter aftale. Ved for sen betaling beregnes der omg. renter og evt. gebyr.